Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Soaping-Therapy Handmade-Soaps !!!!!!!

      Λοιπον κοριτσια....Σημερα, αφου σας εβαλα τα κουτακια για τις μπομπονιερες, θα σας συστησω εναν φιλο, ο οποιος φτιαχνει χειροποιητα σαπουνια με πολλες και ευεργετικες ιδιοτητες τους...
      Ο Δημητρης λοιπον, του οποιου το profile μπορειτε να το βρειτε στο facebook, εδω, φτιαχει καταπληκτικα σαπουνια ελαιολαδου (και καμια φορα γλυκερινης!!) περιορισμενης παραγωγης με τη ψυχρη μεθοδο σαπωνοποιησης, αποκλειστικα με λαδι ελιας και καμια αλλη χημικη ουσια, παρα μονο βοτανα, μπαχαρικα, ανθη και αιθερια ελαια, κανοντας τα με αυτον τον τροπο απιστευτα θρεπτικα για το δερμα μας!!
       Και θα σας πω και κατι...Σας προτεινω γενικα να προτιματε προιοντα χειροποιητα και βιολογικα οπως τα υποτασσει τωρα η μοδα!!Μην το κανετε για τη μοδα, αλλα καντε το για τον εαυτο σας...Αυτα τα σαπουνια ειναι καθαρα υποαλλεργικα και υπαρχει τεραστια ποικιλια σε αρωματα και χρωματα!!!Γι'αυτο την επομενη φορα προτιμηστε χειροποιητα προιοντα φτιαγμενα με μερακι!!!
       Τα σαπουνια αυτα κοστιζουν μολις 3 ευρω και αν θελετε καποιο αλλο ειδος της προτιμησης σας δεν εχετε παρα να ρωτησετε!!!
Απολαυστε!!!
Γιασεμι για ξηρες επιδερμιδες

Κακαο....

Τσαι και κακαο....

Τριανταφυλλο για ξηρες επιδερμιδες..

Με λεβαντα για χαλαρωση...

Χρωματα και αρωματα κατα προτιμηση!!

Με σπιρουλινα και αργιλο για μασκα προσωπου!!

"Τουρτα" Σοκολατα-Φραουλα

Με γαλα και μελι..Απο τα αγαπημενα!!

Μπομπονιερες!!

Χρωματα και αρωματα κατα προτιμηση!!



Αν βρειτε χρονο, ριξτε μια ματια...Πιστευω πως αξιζει......

ΧΟΧΟ, Ναυσικα....

2 σχόλια:

  1. Πως γινετε να μην σε ευχαριστησω για αυτα που βρησκεις ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giauto eimai edw na sas vazw pragmata pou sas aresoun kai apo anthrwpous pou prospathoun polu!!!!na ksereis tha vgalw kai egw dikh mou sullogh argotera!!na me perimeneis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή